Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraplysoftbox Easy Up HD med raster 60x90 cm

Phottix Paraplysoftbox Easy Up HD med raster 60x90 cm

Artikelnummer: 1027616
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Paraplysoftbox med raster och diffusor 60x90cm

En paraplysoftbox ger dig smidigheten från ett paraly men fördelarna från en softbox. Väldigt snabb att sätta upp och monteras på samma sätt som ett paraply. Passar utmärkt till bärbara batteriblixtar med små huvuden och till speedlights.

Levereras med:

  • Paraplysoftbox
  • Diffusorduk
  • Raster
  • Transportpåse
     

OBS! Stativ, tiltled och blixt på bilden ingår ej

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.