Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådutlösare S8 till Sony 1 meter

Phottix Trådutlösare S8 till Sony 1 meter

Artikelnummer: 1028283
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Liten och enkel trådutlösare till Sony kameror

En fjärrutlösare eller en trådutlösare använder du när du vill kunna trycka av en bild utan att röra vid kameran till exempel när du vill minimera kamerans rörelse när du fotograferar landskap eller makro.

Alla kamerans funktioner överförs till knappen på trådutlösaren så du kan fokusera genom att hålla knappen halvvägs nertryckt och sen avfyra en bild genom att trycka ner den helt. Avtryckaren på trådutlösaren går att låsa vid fotografering i BULB-läge och långa slutartider.

Passar bland annat:

  • A7-serien
  • A6000
  • A77II
  • A5000
  • A5100

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.