Sensor swab type 3 Fullframe 12-pack

PHS Sensor swab type 3 Fullframe 12-pack

Artikelnummer: 1006910
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sensor Swab
Sensor Swab från PhotoSolutions för fullformatskameror. Fäll upp kamerans spegel så att du kommer åt sensorn, droppa 2-4 droppar PHS ECLIPSE på swabsen. Placera swaben på ena sidan av sensorn, lägg ett lätt tryck på swaben och dra den över till andra sidan. Upprepa i motsatt riktning med den rena sidan utan att lyfta swaben.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.