Trådlösa lurar med brusreducering

Plantronics BackBeat Pro 2

Artikelnummer: 1043047
  • Aktiv brusreducering med öppet lyssningsläge
  • Smarta sensorer pausar automatiskt musik och pod
  • Bluetooth Multipoint ansluter två källor samtidigt
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Trådlösa brusreducerande lurar

BackBeat PRO 2 passar både musik, film och podcast. Utmärkta hörlurar för resan tack vare lång batteritid, aktiv brusreducering med öppet lyssningsläge när du behöver höra omgivningen. Tack vare den automatiska pausningen, pausas podcasten eller musiken då du tar av dig hörlurarna, för att sedan återupptas igen när du sätter på dig lurarna.

Fördelar

  • Aktiv brusreducering
  • Öppet lyssningsläge
  • Automatisk paus
  • Trådlös bluetooth
  • Inbyggd mikrofon
  • 3,5 mm anslutning
  • 24 timmars batteritid

Aktiv brusreducering & automatisk paus

Brusreduceringen minimerar effektivt omgivningsljuden från flygplansmotorer och liknande. Behöver du höra omgivningen slår du bara på det öppna lyssningsläget. Smarta sensorer pausar automatiskt musiken eller podcasten när du tar av dig lurarna och återupptar den när du sätter på dig lurarna igen.

Trådlös

Bluetooth med multipoint gör det möjligt att ansluta lurarna till två olika källor, så du kan se film från din surfplatta och samtidigt ta emot ett samtal från telefonen. Givetvis finns det en inbyggd mikrofon för samtal.

3,5 mm anslutning

3,5 mm anslutningen är en utmärkt backup för att använda enheter som saknar bluetooth eller om du måste sätta telefonen i flygläge.

24 timmars batteritid

Batteritiden är hela 24 timmar för att klara riktigt långa dagar och standby tiden är ca 6 månader.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.