Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

CM-E3-ACC för Canon E3 och Hasselblad

PocketWizard CM-E3-ACC för Canon E3 och Hasselblad

Artikelnummer: 315414
379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
PocketWizard Pre-Trigger kabel CM-E3-ACC
-ACC-kablar är en speciell typ av Pre-Trigger kabel för användning med FlexTT5 eller den senaste MULTIMAX. Växla Pre-Trigger på och av på distans med MultiMax. Krävs för fjärrstyrd kamera triggning med en FlexTT5 om du vill kunna utnyttja E-TTL-funktioner.

OBS: En äldre mono motordrift kabel och / eller pre-release-kabeln kan användas i stället för en-ACC-kabel med en FlexTT5 men då utanE-TTL kapacitet.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.