Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kabel PC5N 1,5 meter

PocketWizard Kabel PC5N 1,5 meter

Artikelnummer: 316169
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Synksladd för PocketWizard

Används för att ansluta en PocketWizard Radio (inkl FlexTT5) till en blixt med PC terminal eller för att ansluta en kamera eller optik med PC-terminal till en sändande PocketWizard Radio (Ej MiniTT1 och FlexTT5)

Längd: 1,5 meter,
Anslutningar: 3,5 mm mono miniphone - PC-hane med låsning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.