Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Plus III

PocketWizard Plus III

Artikelnummer: 320952
1 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Plus III
Plus III bygger vidare på Plus tillförlitlighet med ett arbetsområde som uppfyller fotografens vardagliga behov. För mer krävande miljöer eller avstånd finns två nya funktioner för att förbättra räckvidd och tillförlitlighet. Med Long Range Mode (LR) kommer får du ungefär dubbelt så stort arbetsområde och är idealisk för fjärrstyning på lång håll. Repeatern (RP) kan tillägg av en eller flera PLUS III i mellan de sändande och mottagandePLUS III för att övervinna avstånd, hinder eller andra störningar. RP-läget fungerar bra för både fjärrutlösa antingen en kamera eller blixt.

Transciever
Liksom Plus II har Plus III en automatisk avkänning för Transceiver vilket innebär att det automatiskt växlar mellan sändning och mottagning efter behov. Detta är mycket användbart vid synkronisering avlägsna kameror eller blixtar.

Bakåtkompatibel
Naturligtvis är Plus III bakåt kompatibel med alla POCKETWIZARD radiotriggers, vilket gör den till ett perfekt komplement till befintlig utrustning. Den passar särskilt väl ihop med Multimax som har samma uppsättning av 32 kanaler och fyra zoner.

Levereras med
Användarmanual.
Kablar:
3,5mm till 3,5mm, 3,5mm till PC kontakt, + en 6,3 mm adapter (hane 6,3mm med 3,5mm hona)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.