Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Plus IV

PocketWizard Plus IV

Artikelnummer: 1025924

Plus IV har samma funktioner och är precis lika pålitlig som Plus III men har fått en blixtsko på ovansidan vilket möjliggör montering av en TTL-styrd blixt ovanpå sändaren

2 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Plus IV
Plus IV har samma funktioner och är precis lika pålitlig som Plus III men har fått en blixtsko på ovansidan vilket möjliggör montering av en blixt ovanpå sändaren. Du kan på så sätt styra den monterade blixten med TTL-automatik medan övriga blixtar som styrs med sändaren endast styrs med vanlig manuell inställning. Plus IV har blivit horisontell i motsats till sin vertikala föregångare och alla funktioner såsom kanaler och zoner kan enkelt ställas in via den mjuka knappsatsen och visas tydligt på den upplysta LCD-displayen.

Plus IV har preics som Plus III, Long Range (LR) och Repeater Mode (RP) som kraftigt underlättar ditt arbete på långt avstånd samt möjliggör användande av flera sändande och mottagande Plus IV för att övervinna avstånd, hinder eller andra störningar.

Med 32 kanaler, 16 standard och 16 Quad-Zone Triggering-kanaler kan du utlösa enskilda eller grupper av blixtar samtidigt eller individuellt. Quad-Zone Triggering gör att du kan aktivera och inaktivera dina externa blixtar i fyra separata zoner direkt från kameran, vilket är idealiskt när du behöver använda flera ljussättningar.

Kompatibilitet
Plus IV är kompatibel med alla Pocketwizard radiotriggers med samma frekvens och praktiskt taget alla blixtar och professionella digitala systemkameror. Den kommunicerar också med all Pocketwizard-aktiverad fotoutrustning inklusive Profoto, Dynalite, Norman och Photogenic-blixtsystem samt Sekonic ljusmätare. Blixtskon är TTL-kompatibel med de flesta kameror och blixtar från Canon, Nikon och Panasonic samt viss Fuji och Olympus-utrustning.

Fördelar

  • Blixtsko för TTL-styrning av monterad blixt med manuell styrning av externa blixtar
  • Long Range (LR) och Repeater Mode (RP) för användning av flera radiotriggers och arbete på avstånd
  • 32 kanaler och fyra zoner för utlösning av flera blixtar samtidigt eller individuellt
  • Bakåtkompatibel med alla Pocketwizard radiotriggers med samma frekvens
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.