Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Transmitter MiniTT1 + Transceiver FlexTT5 + AC3 ZoneController till Canon

PocketWizard Transmitter MiniTT1 + Transceiver FlexTT5 + AC3 ZoneController till Canon

Artikelnummer: 1006464
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Transmitter MiniTT1 + Transceiver FlexTT5 + AC3 ZoneController till Canon
CM-N3-ACC
Softshield AC5
5 180 SEK
Pocket Wizard MiniTT1
MiniTT1 är Pocket Wizards hittils minsta radiosynksändare. Den placeras i kamerans blixtsko och kommunicerar med en eller flera radiomottagare samtidigt som en blixt kan sättas in i MiniTT1:s egna blixtsko. Systemet använder sig av kamerans TTL-system vilket gör att de ändringar som görs i kameran kompenseras av systemet. Systemet korrigerar för eventuella ändringar som gjorts i kameran, oavsett om det är ISO, bländare, slutartid eller andra förändringar som påverkar exponeringen. Du får en snabbare kontroll på blixtsystemet med längre räckvidd som inte påverkas av blockerande föremål eller direkt solljus tack vare radiokommunikationen. FlexTT5 är den perfekta radiomottagaren till MiniTT1 och har liksom sändaren en egen blixtsko.

Med MiniTT1 får du glädje av PocketWizards HyberSync-tekniologi som ger dig synkroniseringtider av upp till 1/500 sek med din studioblixt. Behöver du kortare synktider, ställer ControlTL systemet automatiskt om till FP/High-Speed Sync läge när du ändrar slutartid på kameran. Därför kan du synkronisera hastigheter upp till 1/8000 sek. Du kan använda MiniTT1 tillsammans med PocketWizard mottagare typ FlexTT5, Plus II eller Multimax.

Med PocketWizard Utilityprogram, kan du via USB-porten konfigurera dina kanalinställningar och ange din hyper-synctiming samt uppdatera din produkt till den senaste firmware.

Pocket Wizard Transceiver FlexTT5
PocketWizard FlexTT5 transceiver med inbyggd blixtsko och ControlTL firmware är det perfekta komplementet till TTL Nikon blixtar. MiniTT1 sändare eller annan FlexTT5 tranceiver öppnar en helt ny värld av frihet med trådlös blixt. FlexTT5 fungerar dessutom som mottagare vid fjärrutlösning av kamera via en
PocketWizard Plus eller en Multimax (Kablar till kamera köps separat).

FlexTT5 monteras på din kamera eller blixt med blixtsko och på stativ med en 3/8 gänga. Pocket Wizard ControlTL systemet tolkar TTL data och överför den via radiosignal. Systemet korrigerar för eventuella ändringar som gjort i kameran, oavsett om det är ISO, bländare, slutartid eller andra förändringar som påverkar exponeringen.

FlexTT5 har två kanalinställningar, C1 och C2. Båda kan programmeras till 20 ControlTL kanaler TTL fotografering, eller 32 standard kanaler för manuell blixtfotografering. FlexTT5 transceivers kan ställas in för 3 grupper A, B och C, vilket gör det enkelt att kontrollera dessa med AC3 Controller.

Med FlexTT5 får du glädje av Pocket Wizards HyberSync-teknologi som ger sig synkroniseringstider av upp till 1/500 sek med din studioblixt. Behöver du kortare synktider, ställer ControlTL-systemet automatiskt om till FP/High-Speed Sync läge när du ändrar slutartid på kameran. Därför kan du synkronisera hastigheter upp till 1/8000 sek.

Med Pocket Wizard Utilityprogram kan du via USB-porten konfiguera dina kanalinställningar och ange din hyper-sync-timing samt uppdatera din produkt till den senaste firmware.

FlexTT5 är utrustade med automatisk Transceiver Technology som gör det möjligt att automatiskt växla mellan sändande och mottagande.

Pocket Wizard AC3 ZoneController
Zon styrenheten kan styra upp till 3 grupper Canonblixtar (430EXII och 580EXII) individuellt. Zonkontroller AC3 monteras på PocketWizards MiniTT1 och kontrollerar de olika grupperna.

Funktioner:
Asymmetrisk ljus i 3 grupper
A= E-TTL automatisk med +/- 3 steg justering i 1/3 steg
M= Manuell volymjustering från 1/1-1/64 i 1/3 steg
0= Off

Fotografen kan från kameran:
- Reglera 3 blixtgrupper med valfritt antal enheter i varje grupp
- Varje grupp kan ha sin egen inställning/styrka
- Varje grupp kan regleras med E-TTL eller manuellt
- Grupper kan slås på/av från kameran
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.