Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Transmitter MiniTT1 till Canon

PocketWizard Transmitter MiniTT1 till Canon

Artikelnummer: 310912
2 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Transmitter MiniTT1 till Canon
G-Wiz väska
Batteri CR2450 3V
2 739 SEK
KAMPANJ
Köp 2st TT5 eller 1st TT5 + 1st TT1 och få 1st AC3 på köpet! Gäller både till Nikon och Canon.
2st Felx TT5 Transceiver + 1st AC3
1st Felx TT5 Transceiver + 1st MiniTT1 + 1st AC3 

Pocket Wizard MiniTT1
MiniTT1 är Pocket Wizards hittils minsta radiosynksändare. Den placeras i kamerans blixtsko och kommunicerar med en eller flera radiomottagare samtidigt som en blixt kan sättas in i MiniTT1:s egna blixtsko. Systemet använder sig av kamerans TTL-system vilket gör att de ändringar som görs i kameran kompenseras av systemet. Systemet korrigerar för eventuella ändringar som gjorts i kameran, oavsett om det är ISO, bländare, slutartid eller andra förändringar som påverkar exponeringen. Du får en snabbare kontroll på blixtsystemet med längre räckvidd som inte påverkas av blockerande föremål eller direkt solljus tack vare radiokommunikationen. FlexTT5 är den perfekta radiomottagaren till MiniTT1 och har liksom sändaren en egen blixtsko.

Med MiniTT1 får du glädje av PocketWizards HyberSync-tekniologi som ger dig synkroniseringtider av upp till 1/500 sek med din studioblixt. Behöver du kortare synktider, ställer ControlTL systemet automatiskt om till FP/High-Speed Sync läge när du ändrar slutartid på kameran. Därför kan du synkronisera hastigheter upp till 1/8000 sek. Du kan använda MiniTT1 tillsammans med PocketWizard mottagare typ FlexTT5, Plus II eller Multimax.

Med PocketWizard Utilityprogram, kan du via USB-porten konfigurera dina kanalinställningar och ange din hyper-synctiming samt uppdatera din produkt till den senaste firmware.

 

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.