Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cinema series Artisan Collection filter 3-pack

Polar Pro Cinema series Artisan Collection filter 3-pack

Artikelnummer: 1035899
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PolarPro Artisan Collection till DJI Phantom 4 Pro/Adv

Ett kit med tre stycken kraftiga ND-filter till din DJI Phantom 4 Pro / Avdanced drönare. Styrkan på de filterkitet gör det lämpligt för både video och stillbild Den kraftiga styrkan gör det möjligt att få flera sekunder långa slutartider med din drönare, även under dagsljusförhållanden.

Fördelar:

  • Speciellt framtagen för DJI Phantom 4 Pro / Pro+  /Adv /Adv+
  • Kombinerade ND
  • Multicoating
  • Polarisationsfilter
  • ND32, ND64, ND128

ND32-PL - 5 steg

ND32 används vid extremt soliga och ljusadagar, gärna till havs eller i solig snömiljö för att få upp slutartiden till ca 1/50s. ND-filter kombinerat med polarisationsfilter för ökad färgmättnad.

ND64-PL - 6 steg

Filtret kan eventuellt användas vid videofilmning med f/2,8 i väldigt ljusa förhållanden, men används framförallt för stillbildsfotografering med lång exponering. ND-filter kombinerat med polarisationsfilter för ökad färgmättnad.

ND128-PL - 7 steg

Detta filtret används vid stillbildsfotografering för att få långa slutartider. ND-filter kombinerat med polarisationsfilter för ökad färgmättnad.

Levereras med:

  • ND32-PL
  • ND64-PL
  • ND128-PL
  • Transportväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.