Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND8/PL

Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND8/PL

Artikelnummer: 1041733
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND8/PL

PolarPro Cinema series shutter collection är en serie av högkvalitativa filter. Detta gör att du kan förlänga slutartiden på DJI Mavic 2 Pro kameran och kan få jämnare filmsekvenser för att få en cinematisk känsla.

Fördelar

  • Filter specialanpassade för Mavic 2 Pro
  • Cinema Series högkvalitativt färgneutralt glas
  • Coating som motverkar reflektioner, vatten, olja, smuts och repor
  • Magnetiskt filterfodral för säker förvaring
  • PolarPro Aircraft Warranty

PL- Polarisationsfilter

Polarisationsfilter tar bort reflekterat ljus från reflektiva ytor. Användningen av ett sådant filter kan ge bättre färgåtergivning och kontrast samt intensifierar exempelvis molnformationer.

[TEXT1020535591]

PolarPro Aircraft Warranty

Tillverkaren garanterar enligt PolarPro Aircraft warranty att filtren är fullt kompatibla med DJI Mavic 2 Pro och att filtren inte skadar vare sig gimbalen eller kameran.

Levereras med

  • Magnetiskt fodral
  • PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema ND8/PL
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.