FiftyFifty over/under dome till GoPro Hero 5/6/7

Polar Pro FiftyFifty over/under dome till GoPro Hero 5/6/7

Artikelnummer: 1036195
575 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

PolarPro FiftyFifty over/under dome till GoPro Hero 5/6/7

PolarPro FiftyFifty låter dig fånga split-level filmer där vattenytan ligger i bilden och du fångar det som händer både över och under ytan. Dome'en monteras enkelt på din GoPro Hero 5/6/7 och levereras med ett grepp för kameran som underlättar hanteringen.

Notera: FiftyFifty är inte ett dykhus utan kamerans vanliga -10m nivå för undervattensfilmning gäller.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.