Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gimbal lock til Phantom 4 Pro/Adv

Polar Pro Gimbal lock til Phantom 4 Pro/Adv

Artikelnummer: 1036191
395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Gimallås och linslock till DJI Phantom 4 Pro/Adv

Gimballåset skyddar kameran och gimbal under transport och motverkar både oönskade rörelser och repor på frontlinsen. Då låset även täcker objektivet och bilden blir svart med låset på så är risken minimal att du flyger iväg med låset på.

Fördelar:

  • Designad för DJI Phantom 4 Pro/Adv
  • Låser gimbal och kamera
  • Skyddar linsen
  • Passar både med och utan filter på kameran.
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.