Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ND64 filter till DJI Inspire 1/Osmo

Polar Pro ND64 filter till DJI Inspire 1/Osmo

Artikelnummer: 1033318
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

ND64/polarisationsfilter till DJI Inspire 1, Osmo och Osmo+

Med ett ND-filter kan du fotografera med längre slutartid även när det är ljust och strålande sol ute. ND64 motsvarar 6 bländarsteg vilket innebär att du kan använda en slutartid på 1/60 . Filtret kombinerar ND-funktionen med polarisation vilket gör att det även motverkar reflektioner i blanka ytor och ökar färgmättnaden i dina bilder.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.