Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Osmo Pocket Cinema Limited Col.

Polar Pro Osmo Pocket Cinema Limited Col.

Artikelnummer: 1043268
  • Filter specialanpassade för DJI Osmo Pro
  • Cinema Series högkvalitativt färgneutralt glas
  • Tre styrkor på filtren, ND32/PL, ND32, ND64/PL, ND64
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

PolarPro DJI Osmo Pocket Cinema Series Limited Collection

PolarPro Cinema series limited collection består av starkare ND-filter och ND-filter kombinerat med polarisationsfilter, än vad som ingår i de andra serierna med kombinerade filter. Detta gör att du kan förlänga slutartiden på DJI Osmo Pocket och få jämnare filmsekvenser för att få en cinematisk känsla med en högre mättnad och minskade reflexer i ljusa eller reflektiva ytor. I paketet ingår det fyra filter ND32/PL, ND32, ND64/PL, ND64.

Fördelar

  • Filter specialanpassade för DJI Osmo Pro
  • Cinema Series högkvalitativt färgneutralt glas
  • Tre styrkor på filtren, ND32/PL, ND32, ND64/PL, ND64
  • Coating som motverkar reflektioner, vatten, olja, smuts och repor
  • Magnetiskt filterfodral för säker förvaring

PL- Polarisationsfilter

Polarisationsfilter tar bort reflekterat ljus från reflektiva ytor. Användningen av ett sådant filter kan ge bättre färgåtergivning och kontrast samt intensifierar exempelvis molnformationer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.