Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Osmo Pocket Gimbal Lock

Polar Pro Osmo Pocket Gimbal Lock

Artikelnummer: 1043272
290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Osmo Pocket Gimbal Lock

Osmo Pocket Gimbal Lock ger maximalt stöd för din gimbal när du transporterar den. Den konturformade formen gör det enkelt att installera eller ta bort efter behov utan att gimbalen påfrestas. Osmo Pocket Gimbal Lock är konstruerad av styv förstärkt nylon för att överleva dina äventyr.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.