Greppsystem till DJI Osmo Pocket

Polar Pro Osmo Pocket Grip system

Artikelnummer: 1044207
  • Ergonomisk greppdesign för en mer professionell filmupplevelse
  • Justerbart telefonfäste passar upp till en iPhone XS Max eller telefoner 77,5 mm bredd
  • Med greppsystemet fullt installerat har du tillgång till tre ¼-20 "
479 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Greppsystem till DJI Osmo Pocket

Polarpro Grip system är utformat för att skapa en mer professionell upplevelse när du använder DJI Osmo Pocket. Den ergonomiska konstruktionen dig ett stadigt grepp och fin kontroll när du filmar.

Fördelar

  • Ergonomisk greppdesign för en mer professionell filmupplevelse
  • Justerbart telefonfäste passar upp till en iPhone XS Max eller telefoner 77,5 mm bredd
  • Stativfästet möjliggör tre ¼-20 "fästen för extra tillbehör

Grepp med mobilhållare

Greppet är tillverkat av förstärkt nylon för att tåla det mesta. Den fjäderbelastade, justerbara mobiltelefonhållaren håller din telefon på plats och minimerar risken för att din telefon kopplar ur kontakten. Med greppsystemet fullt installerat har du tillgång till tre ¼-20 "fästen för antingen fästa greppet eller montera tillbehör.

Levereras med

  • Polarpro Grip
  • Polarpro Tripod Mount
Mobiltelefonen på bilden ingår ej.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.