Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polarisationsfilter till Hero 5 Black

Polar Pro Polarisationsfilter till Hero 5 Black

Artikelnummer: 1033308
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polar Pro Polarisationsfilter till GoPro Hero 5 Black

Ett polarisationsfilter reducerar polariserat och reflekterat ljus vilket ofta ger en högre färgmättnad i blåa och gröna toner, framförallt utomhus. Filtret reducerar även blänk och reflexer från vatten och glas. Filtret monteras direkt på din GoPro Hero 5 Black och du behöver inga verktyg för monteringen.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.