Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck Drone Trekker Backpack för Phantom 4/3/2

Polar Pro Ryggsäck Drone Trekker Backpack för Phantom 4/3/2

Artikelnummer: 1034009
1 999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ryggsäck för drönare

Polar Pro Drone Trekker Backpack är en smidig och rejäl ryggsäck som rymmer en drönare och de nödvändiga tillbehören. Ryggsäcken öppnas från ryggsidan via blixtlås vilket gör den smidig att hantera från marken. Storleken är godkänd som handbage på många flygbolag, men kom alltid ihåg att dubbelkolla med flygbolaget innan avresa.

Fördelar:

  • Klarar av DJI Phantom 2/3/4/4 Adv/4 Pro/Mavic eller GoPro Karma
  • Stativfäste
  • Lättåtkompligt fack för 15" laptop
  • TSA godkänt lås
  • Inbyggt regnskydd
  • Kan även transportera DSLR

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.