Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SX-70 Camera silver/brun

Polaroid Originals SX-70 Camera silver/brun

Artikelnummer: 1038939
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polaroid SX-70

Polaroid SX-70 är en hopfällbar spegelreflexkamera med direktframkallning. Den har försiktigt återställts och kommer med en ny "frog tongue" för att skydda bilderna när dom lämnar kameran. Kameran fungerar med SX-70-film (ingår ej).

SX-70 var en av de första spegelreflexkamerorna med direktframkallning och den första att använda integral direkt film. Det är också en väldigt vacker kamera med sin hopfällbara design, charmade hus och läderdetaljer. Kameran har ett system för automatisk exponering med exponeringskompensation och låter dig fokusera manuellt ner till 26cm.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.