Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cube remfäste

Polaroid Cube remfäste

Artikelnummer: 1016512
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Remfäste för din Polaroid Cube
Detta remfäste är exklusivt designat för din Polaroid CUBE HD-kamera. Den monteras enkelt på praktiskt taget allt du kan tänka dig. Kameraplattformen roterar både åt höger och vänster för perfekt vinkel. Den är utrustad med universal Quick-Release Clip som gör att du snabbt och enkelt kan ta loss kameran.

Tillverkad av slitstarkt material.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.