Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Photo Studio kit led

Polaroid Photo Studio kit led

Artikelnummer: 1022383
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polaroid Photo Studio Kit Led
Ett kit med allt du behöver för att foto proffesionella bilder i studiokvalitet. Ett portabelt ljustält med tillhörande LED-lampor som är enkelt att installera och du är igång på en minut. Efter användning fäller du smidigt ihop paketet och packar ner det i den inkluderade nylonpåsen. Polaroid Phot Studio Kit Led är gjort på tåligt vitt diffusionsmaterial som tillåter belysning från alla vinklar.  Kitet inkluder fyra bakgrunder i färgerna rött, blått, svart och vitt.

Levereras med:

  • 2 st LED lampor på 10W, höjd 15 cm
  • 4 st färgade bakgrunder
  • 1 st justerbart stativ (28,5-45 cm)
  • 1 st set diffuser skärmar på 50 cm
  • Nylonpåse
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.