Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Audio tactical vest ATV-Z8 till Zoom F8

PortaBrace Audio tactical vest ATV-Z8 till Zoom F8

Artikelnummer: 1023754
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Portabrace Audio Tactical Vest ATV-Z8
En väst som kombinerar både ljudsele och väska i stil med en militärisk taktisk väst. Du får en jämn viktfördelning, stabilitet och ett bra stöd vilket gör att du kan röra dig snabbare och mer fritt med din utrustning. Denn väst är kompatibel med Zoom F8 och ger en lätt och kompakt rigg.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.