Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck RIG-FS7BKX till Sony FS7

PortaBrace Kameraryggsäck RIG-FS7BKX till Sony FS7

Artikelnummer: 1022376
  • Specialanpassad för att transportera en färdigmonterad Sony FS7
  • Många förvaringsfack och kan expanderas i både djup och höjd för att passa olika uppsättningar
  • Datorfack för bärbara datorer upp till 17" och stativfäste
5 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PortaBrace RIG-FS7BKX
En snygg och bekväm väska designad för att skydda och transportera din färdigmonterade Sony FS7. Väskan har många förvaringsfack och kan expanderas i både djup och höjd så att du får plats med längre objektiv eller annan utrustning och tillbehör. Inredningen går att anpassa för dina behov och din utrustning. Väskan är gjord i slitstarkt nylon och har datorfack för laptop upp till 17" samt stativfäste.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.