Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska DVO-2U

PortaBrace Kameraväska DVO-2U

Artikelnummer: 307231
  • Kamerahållare som håller kameror upp till 21 tum
  • Skyddar din videokamera och vanligaste tillbehör
  • Vattenskyddad bottenplatta
4 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mellanstor och vädertålig kameraväska

De kompakta och kvalitativa kameraväskorna från Prortabrace skyddar din kamera och hjälper dig att organisera dina vanligaste tillbehör. Botten är vattenskyddad och har invändigt ett material som håller sakerna på plats. Det finns även en kamerahållare som ser till att kameran ligger där den ska. Detta fack kan hålla videokameror på upp till 21 tum, eller mindre kameror tillsammans med tillbehör. Yttermaterialet är av robust Cordura, och tål även lite mer krävande väderlek. Väskan är försedd med en fast ram, som gör väskan stabilare och mer stöttålig. Den smarta öppningen är speciellt anpassat för enkel i- och urtagning av din utrustning. DVO-2U levereras med axelrem i förstärkt mocka, för flexibelt, hållbart och bekvämt bärande.

Passar följande kameror:

  • Canon
  • Sony
  • JVC
  • Panasonic
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.