Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck HK-1

PortaBrace Ryggsäck HK-1

Artikelnummer: 307246
  • För videografer som är på resande fot eller vill ha fria händer
  • Inre ram i plast för maximalt skydd och lätt vikt
  • Fullt justerbara interna avdelarna för anpassning efter personliga behov
7 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Portabrace HK-1

Vandringsryggsäck för videografer som behöver resa långt eller bara vill hålla händerna fria. Väskan har en plastram som gör den både stark och lätt. Kameran hålls fast med ett justerbart fack och ett band. HK-1 har fickor för kameraplattor, batterier, minneskort och andra tillbehör. De interna avdelarna är fullt justerbara så du kan anpassa efter dina egna behov.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.