Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska AR-Z8XC till Zoom F8

PortaBrace Väska AR-Z8XC till Zoom F8

Artikelnummer: 1023755
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PortaBrace AR-Z8XC
Slitstark väska skärddarsydd för att bära och skydda din Zoom F8. Den lätta, vadderade och fasta ramen samt interiören ger en perfekt skyddande passform. Väskan har sidoöppningar för kablar in och ut samt plats för minneskort. Öppningarna tätas med hjälp av karborrband för skydd mot damm, smuts och vätska.

AR-Z8XC levereras med en vinylficka som gör att du får fri sikt över inspelarens skärm med ordentligt skydd från regn och stänk samt extra batterihållare på undesidan av väskan för ytterligare trådlösa mottagare.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.