Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska Carry-On CO-PC

PortaBrace Väska Carry-On CO-PC

Artikelnummer: 552113
4 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Portabrace Carry-On CO-PC
Carry-On är en kompakt och lätt väska som med sitt kudd-system skyddar och håller kameran på plats. Färgade flikar hjälper till så att man kan hålla reda på innehållet på ett smidigt sätt. Tack vare den bekväma axelremmen, handtaget och den praktiska storleken så blir detta en utmärkt väska att ha med på resan. Väskan är tillverkad i 1000 denier cordura nylon.

Kapacitet:
Passar tex Canon XL-1S med XLR-adapter MA-100, batterier och trådlöst ljud
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.