Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska SC-PDW700

PortaBrace Väska SC-PDW700

Artikelnummer: 307244
  • Skyddar din kamera från yttre påfrestningar utan att kompromissa funktionalitet
  • Inbyggd regnskydd som enkelt förvaras i en egen ficka
  • Fuktavvisande skumlager
5 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Portabrace SC-PDW700
Denna axelväska är en skräddarsydd kameraväska som skyddar din utrustning mot repor, damm och stötar. Kameradelen är stramt tätad runt kameran och väskan är helt vattentätt. I fuktiga förhållanden som exempelvis på sjön eller i snön, förhindrar det trippla fuktskyddet väskan från rost och slitage. Detta är den ultimata väskan för äventyraren!
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.