Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videoväska CTC-URSAMINI

PortaBrace Videoväska CTC-URSAMINI

Artikelnummer: 1027195
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Videoväska CTC-URSAMINI
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
3 788 SEK
Videoväska CTC-URSAMINI
Väska Cable Management 10 V2.0
Fuktpåsar silica gel 50-pack
3 754 SEK

Skyddande väska till din URSA Mini
Denna videoväska från Portabrace skyddar din Blacmagic Design URSA Mini under transport och du behöver inte plocka isär kameran innan du packar ner den. Väskan har ett specialdesignat vadderat fack för kamerans EVF som skyddar den känsliga sökaren.

Med en vadderad axelrem i äkta mocka blir väskan både skön och snygg på axeln. Väskan är dessutom mycket tålig och klarar tuffa förhållanden ute på fält. Den är gjord i ett vattenavvisande material och är testad i -40 ° C under fyra timmar. Med en tjock stoppning och plast i botten samt på i väskans sidor får din kamera extra skydd. Botten av väskan är också försedd med ett vattentätt material och halkskydd så att den står stabilt på marken utan att din kamera skadas.

I väskan finns en löstagbar objektivhållare som skyddar extraobjektiv under transport. Det kommer också med en mjuk, vadderad tillbehörspåse så att du kan förvara dina mindre tillbehör inuti väskan. Väskans utsida har dessutom ett sidofack som exempelvis rymmer en shotgun-mikrofon eller andra tillbehör och väskan har en genomskinlig ficka för presspass.

Levereras med:

  • Karbinhake med ficklampa (CARA-BRNZ)
  • Skumblock (CC-STUFFER)
  • Axelrem (HB-1040)
  • Vadderad objekltivhållare (PB-4LCB)
  • Tillbehörspåse (CS-B9)
  • Vitbalanskort
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.