Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videoväska RIG-FS7ENGOR till Sony PXW-FS7

PortaBrace Videoväska RIG-FS7ENGOR till Sony PXW-FS7

Artikelnummer: 1023726
9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PortaBrace RIG-FS7ENGOR
Denna kameraväska är utrustad med off-road-hjul och interiören är anpassad för Sony FS7 i filmredo format. Den lätta, vadderade och fasta ramen samt interiören ger en perfekt skyddande passform för sökaren

Den fasta ramen är nästan krossäker och kameran ligger säkert som i ett camera nest. Väskan har två stycken stora utvändiga fickor för surfplatta, mikrofoner, kablar, batterier och andra tillbehör. Undersidan av väskan är konstruerad med vattensäkert gummi.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.