SP SPart SPmobil SPartmobil

KONST FÖR ALLA VÄGGAR – SPART – ONLINE GALLERY FOR ART

Välkommen till SPART, Sveriges nyaste utbud med unik fotokonst och tavlor online. Under kategorier som posters och signerad fotokonst hittar du allt du behöver till en fulländad tavelvägg. Allt från posters, vackra prints, planscher och foton, till riktigt snygga illustrationer och affischer med text.

Vi har många unika postermotiv som du bara hittar hos oss. Som barntavlor, tavlor för köket, mode/fashion, mindfulness motiv eller posters på kändisar och andra trendbilder utöver bilder på djur och vackra naturfoton. Motiv finns från 39 kronor, i flera olika storlekar upp till affischformat 50x70 cm för 299 kronor. Posters som passar lika bra till hemmet som till kontoret och i annan offentlig miljö.


Söker du efter något alldeles extra, så hittar du även signerad fotokonst. FineArt printar i begränsad samlarupplaga, signerade och numrerade på framsidan.

Vi säljer även snygga och passande tavelramar till våra bilder så du själv kan göra dina posters till färdiga tavlor att hänga på väggen. Behöver du fräcka klämmor, posterhängare och andra praktiska taveltillbehör så finner du det också.

Vi får hela tiden in nya fräscha och trendsäkra motiv till posters och signerad fotokonst, så besök oss ofta. Missa därför inte att följa oss på Instagram och Facebook samt via vårt eget nyhetsbrev där vi också presenterar kommande nyheter, trevliga vernissage samt kommande kampanjer.


Bli först med att hänga det senaste upp på väggen! Välkommen till SPART du också!