Fotoservice

Få ut mer av dina bilder med CEWE fotoservice

Ge dina minnen den plats de förtjänar! Vi hjälper dig att framkalla minnesvärda verk av dina digitala bilder. Hos oss på Scandinavian Photo, i samarbete med CEWE*, kan du skapa en rad olika personliga bildprodukter, exempelvis fotoböcker, fotokalendrar, mobilskal, julkort och inbjudningar, fotopresenter, förstoringar och canvas. Du kan dessutom framkalla bilder på olika material, exempelvis fotopapper, klistermärken och magneter. Beställ dina bilder snabbt och enkelt online och välj mellan hemleverans, leverans till ombud eller upphämtning i någon av våra butiker. Du kan också beställa bilder i våra CEWE expresskiosker i Stockholm och Oslo där du direkt kan få med dig ett urval av bildprodukter.

 

Skapa din egen CEWE fotobok

Låt kreativiteten flöda och spara dina minnen genom att skapa en unik CEWE fotobok! Låt inte semesterbilderna ligga undangömda på en hårddisk, utan sätt samman dem i en fotobok med ett vackert tryckt omslag. Vill du skapa en personlig fotobok med de finaste bilderna på barnen, födelsedagsfirandet, studenten eller från ert bröllop? Eller är du på jakt efter en present som du kan ge till närmaste släkten? Det enkla designverktyget hjälper dig att skapa en fotobok efter dina önskemål – bara din fantasi sätter gränser!

 

Framkalla bilder online

Bevara dina minnen genom att framkalla dina bilder! Här kan du prisvärt framkalla dina bilder i de flesta storlekar och med möjlighet till flera designer. Du kan framkalla i klassiskt format för att sätta in i album, printa som klistermärken eller som magneter att sätta på kylskåpet. Ladda upp dina digitala bilder från din smartphone, surfplatta eller dator och välj sedan storlek samt den design du vill ha. Efter det skickas dina framkallade bilder smidigt hem till dig. Enklare kan det inte bli! 

 

Kreativa konstverk i större format

Här har du möjlighet att skapa personliga inredningsdetaljer till ditt hem. Visa upp dina bästa bilder på ett kreativt sätt med produkter som klassiska förstoringar, fotocollage och canvas. Du kan även trycka dina foton på olika material som exempelvis trä, en hård skumplatta, aluminium eller akrylglas. Gör dina ögonblick till konstverk värda att visas upp!

 

 

Expresskiosk i Stockholm och Oslo

Framkalla dina bilder snabbt och enkelt i våra expresskiosker i Stockholm och Oslo! Skriv ut direkt från mobil, USB-minne eller minneskort och välj mellan en rad olika storlekar (10x15, 15x20, 20x30 cm, samt förstoringar och fotokollage). I expresskioskerna kan du dessutom skriva ut dina Instagram-bilder, skapa fina temakort och andra personliga bildprodukter.


Har ni frågor eller funderingar kring beställningar, ångerrätt, reklamation, leveranstider eller priser? Kontakta CEWE här.

*Avtalspart är CEWE Nordic ApS
Org.nr: 502070-3327

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.