Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Air sync

Profoto Air sync

Artikelnummer: 314678
2 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Profoto Air Sync ger en enkel lösning när du inte behöver styra kraften i din blixt och behöver bara utlösa den med din kamera. Profoto Air Sync kan också användas som en mottagare för att synkronisera generatorer utan inbyggd Profoto Air.

Ansluts antingen via blixtsko eller synkkabel.

Levereras med:
Rem och batterier.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.