Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteriblixtpaket B2 250 AirTTL location kit

Profoto Batteriblixtpaket B2 250 AirTTL location kit

Artikelnummer: 1017590
 • Batteridriven studioblixt med HSS och TTL
 • HSS över hela kraftomfånget
 • LED-inställningsljus för att spara på batteriet
 • Mycket kraft i litet format
 • Lätta blixthuvuden gör dem enkla att placera
 • Möjligt att använda OCF ljusformare
21 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Batteriblixtpaket B2 250 AirTTL location kit
Air Remote TTL-C till Canon
Speedring OCF
26 680 SEK
Batteriblixtpaket B2 250 AirTTL location kit
Grid kit OCF
Softbox OCF 1'x3' (30x90 cm)
24 780 SEK

Profoto Batteriblixtpaket B2 250 AirTTL location kit

B2 Location Kit innehåller allt du behöver för att kunna bemästra vilken utmaning du än kan tänkas stöta på när du fotograferar ute i fält.

Fördelar

 • Litet och nätt on-location kit
 • Två blixthuvuden ingår
 • TTL och HSS (Highspeed sync)
 • Två batterier ingår

Allt du behöver för fältfotografering

Kitet innehåller ett B2-batteriaggregat och två B2 lamphuvuden. Fäst ett huvud och fortsätt röra på dig. Du kan också ansluta båda huvuden och upptäcka den fulla potentialen hos din B2. Det finns två batterier och en batteriladdare. Använd ett batteri medan det andra laddar och du kan fotografera obehindrat!

Kitet innehåller också en praktisk väska som tillåter dig att fästa din B2 i ditt bälte, på din axel eller på ett stativ. En valbar förlängningssladd finns tillgänglig som gör det möjligt för dig att flytta huvudet upp till tre meter bort från batteriaggregatet (säljs separat).

Utrustningen kommer packad i en specialtillverkad axelväska och är fylld med fler möjligheter än du någonsin kommer orka med.

Batteridriven studioblixt med HSS och TTL

B2 är en batteridriven studioblixt som ger dig tillgång till automatisk ljusmättning för varje exponering, något som underlättar inställningen vid skiftande ljusförhållanden. Du kan ta en bild med TTL mätning för att få rätt ljusstyrka, sedan växla över till M för att bibehålla en konsekvens i ljuset. När något förändras slår du på TTL för en ny ljusmätning och växlar åter till M för en konsekvent ljusstyrka.

HSS, High Speed Sync, låter dig använda blixten på kamerans samtliga mekaniska slutartider. Detta underlättar ordentligt vid fotografering med kort skärpedjup i studion, men är också en nödvändighet för att kunna fotografera utomhus i starkt solljus. För att frysa rörelser med blixtljuset finns ett speciellt Freeze mode.

OCF ljusformare

Profoto har en stor uppsättning ljusformare som alla fungera på Profoto B2,  där Profoto Off Camera Flash Lightshaping tools är en speciell serie ljusformare utvecklade med vikt och smidighet i fokus. Dessa är anpassade för B1X och B2 batteriblixtar och ger dig ett väldigt mobilt alternativ. OCF-seriens låga vikt och anpassning till batteridrivna blixtar gör dem dock inte lika tåliga som Profotos vanliga ljusformare.

HSS över hela kraftomfånget

Med B2 kommer ny mjukvara som låter dig använda HSS-funktionen över hela kraftomfånget, från 2-10. Denna mjukvaran finns även som gratis uppdatering till Profoto B2.

Air Remote TTL

TTL och HSS funktionen i B2 fungerar tillsammans med Profoto Air Remote TTL eller Profoto A1. Radiosändaren är utvecklad ihop med respektive tillverkare och finns till flera olika kameramärken. Remote Air TTL ingår inte i blixtpaketet utan måste köpas till separat, beroende på vilket kameramärke du använder. Räckvidden är upp till 300m och du kan kontrollera 3 olika grupper av blixtar direkt ifrån fjärrkontrollen.

Glöm inte köpa till sändare

För att du ska kunna trigga blixten trådlöst behöver du en sändare från Profoto. Till Profotos blixtar som har funktionerna TTL och Highspeed sync behövs en Profoto Air Remote TTL. Profoto Air remote TTL är märkesbunden och du behöver välja en sändare som överensstämmer med din kamera.

Det finns en universal Air Remote för alla kameramärken, dock fungerar denna inte med Highspeed sync eller TTL

Detta paket levereras med:

 • B2 250 AirTTL
 • 2x B2 Head
 • 2x Li-Ion Battery
 • Carrying Bag
 • B2 Locating Bag
 • Batteriladdare 2.8 a

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.