Clic Gel Quarter CTO

Profoto Clic Gel Quarter CTO

Artikelnummer: 1045655
  • Använd färgfilter till kreativ fotografering
  • Balansera ditt ljus med omgivningen
  • Monteras med ett enda klick

Välj variant

499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Färga ljuset med ett klick! 

Profoto Clic Gels ger dig möjlighet att förändra ljuset på din Profoto C1 Plus, A1X och A1. Det finns flertalet kreativa färger för att skapa vackra och magiska effekter i dina bilder. Profoto Clic gel finns i färgerna Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, Jade, Light Lavender och Blue.

Fördelar

  • Använd färgfilter till kreativ fotografering
  • Balansera ditt ljus med omgivningen
  • Monteras i ett klick

Lek med färg eller balansera dina bilder

Vill du alltid ha korrekt ljus i förhållande till din omgivning finns det även en serie med filter med färgkorrigerande filter som Full CTO, Half CTO, Quarter CTO, Quarter CTB och Half Plus Green är främst för att balansera ljuset med det omgivande ljuset – t.ex. ljuset från golden hour (skymmningsljus), levnade ljus, blå timmen eller ljuset från lysrör.

Montera med ett klick

Clic Gels klickas på och av på med blixtens kraftfulla magnetiska tillbehörsfäste. Du kan använda färgfiltren tillsammans och kombinera flera färger och blanda precis som du vill. Profoto Click går även även att kombinera med andra ljusformare i vilket ger många kreativa möjligheter.

Levereras med

  • Profoto Clic Gel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.