Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck för Profoto B10/B10 Plus

Profoto Core Ryggsäck S

Artikelnummer: 1040805
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Profoto Ryggsäck Core S

Profoto Core S är en ryggsäck framtagen av Profoto för att passa den flexibla fotografen på språng. Ryggsäckens huvudfack öppnas i ryggen vilket ger en extra säkerhet mot tjuven och du slipper bli blöt om ryggen om du lägger ned den i vått underlag. Ryggsäcken är pefekt för din som vill ta med en eller två Profoto B10 Air TTL, kamera, objektiv och mindre belysningstativ. Ta med din studio i en enda ryggsäck!

Fördelar

  • Huvudfacket öppnas i ryggen
  • Datorfack för 15” laptop
  • Modulära fack
  • Väderresistent

Levereras med

  • Profoto Ryggsäck Core S
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.