Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hopfällbar beauty dish för Profoto OCF

Profoto OCF beauty dish vit 2'

Artikelnummer: 1025392
  • Den vita färgen ger ett mjukare och något jämnare ljus
  • Ger ett skarpare/hårdare ljus än en softbox
  • Väska och diffusionsduk för medföljer
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Profoto OCF Beauty Dish vit 2'
Ihopfällbar och bärbar beauty dish som är mycket kompakt samt enkel att installera och använda. Ger ett skarpare/hårdare ljus än en softbox. Finns i färgerna silver och vit. Den vita färgen ger ett mjukare och något jämnare ljus.

Levereras med:

  • Deflektorplatta
  • Diffusor
  • Väska

OBS! Profoto Speedring OCF behövs för montering (säljs separat).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.