OCF color gel starter kit

Profoto OCF color gel starter kit

Artikelnummer: 1025394
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Profoto OCF Color Gel Starter Kit
Detta kit innehåller 10 stycken gelatinfilter samt hållare med fästen så att du enkelt och snabbt kan byta filter. Filtren är färdigskurna för att passa Profotos kamerablixtar och är väldigt smidiga att montera.

Kan endast användas med Profotos LED-blixtar.

Levereras med:

  • 1 st OCF Grid&GelHolder
  • 2 st fästen
  • Väska
  • Plånbok till filtren
  • 10 st gelatinfilter i färgerna Full CTO, 1/2 CTO, 1/4 CTO, 1/4 CTB, 1/2 Plus Green, Rose Pink, Light Lavender, Just Blue, Peacock Blue, Yellow

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.