OCF color gel starter kit

Profoto OCF color gel starter kit

Artikelnummer: 1025394
1 149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Profoto OCF Color Gel Starter Kit
Detta kit innehåller 10 stycken gelatinfilter samt hållare med fästen så att du enkelt och snabbt kan byta filter. Filtren är färdigskurna för att passa Profotos kamerablixtar och är väldigt smidiga att montera.

Kan endast användas med Profotos LED-blixtar.

Levereras med:

  • 1 st OCF Grid&GelHolder
  • 2 st fästen
  • Väska
  • Plånbok till filtren
  • 10 st gelatinfilter i färgerna Full CTO, 1/2 CTO, 1/4 CTO, 1/4 CTB, 1/2 Plus Green, Rose Pink, Light Lavender, Just Blue, Peacock Blue, Yellow
Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.