Paraply Deep M vit 105 cm

Profoto Paraply Deep M vit 105 cm

Artikelnummer: 1014313
  • Paraply med djupare form som ger dig bättre kontroll över ljusets spridning
  • Vitt paraply som skapar ett jämnt och diffust ljus med mjuka skuggor
  • Storlek: 105cm
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Bättre kontroll på ljuset
Ett djupare format paraply som ger dig bättre kontroll över ljusets spridning. Det gör också att du kan fokusera och forma ljuset genom att enkelt skjuta på skaftet i dess hållare.

Det vita paraplyet skapar ett jämnt, diffust ljus med mjuka skuggor. Ju närmre motivet som paraplyet är placerat, desto mjukare blir skuggorna.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.