Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ProBallast 800W Fanless Flicker Free Elect

Profoto ProBallast 800W Fanless Flicker Free Elect

Artikelnummer: 317055
41 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ballast för ProDaylight 800

ProBallast 200/400 är en elektronisk och flimmerfri ballast för dina ProDaylight 800 lamphuvuden. Ballasten är robust, tyst och enkel att använda. Perfekt när du ska spela in film med levande ljud. ProBallast fungerar med alla vägguttag och anpassar strömstyrkan automatiskt.

Fördelar

  • Valbart Tyst (50Hz), Flimmerfri (100Hz) eller High Speed (300hz) gör det lätt att undvika flimmer
  • Dimmbar ner till 50%
  • Full Power Factor Corrector sparar ström och säkringar
  • Anpassar sig automatiskt till alla vägguttag i världen.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.