Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Production Lens kit

Profoto Production Lens kit

Artikelnummer: 317153
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Linskit med fem linser till Profoto Cine Reflektorn

Detta linskit ger dig 5 ytterligare effekter till din Cine reflektor och det ger dig större kreativ frihet och mångsidighet.

Levereras med:

  • Fresnel Lins
  • Narrow Spot Lins
  • Medium Flood Lins
  • Wide Flood Lins
  • Super Wide Flood Lins
  • Väska

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.