Reflexskärm 80 cm silver/vit M

Profoto Reflexskärm 80 cm silver/vit M

Artikelnummer: 1007424
  • Utrustad med två ergonomiskt formade handtag
  • Profotos reflexskärmar designade med högkvalitativa tyger
  • Robus med sin kraftiga metallram samtidigt som den är lätt att fälla ihop

Välj variant

990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. En guldig reflexskärm ger t.ex. ett mjukare ljus än en silvrig. Alla reflexskärmar har två sidor med två olika färger tex vit/silver.

Reflexskärmar kan användas som diffuser till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

Profotos reflexskärmar står ut från mängden. För det första är reflexskärmen robust tack vare sin kraftiga metallram samtidigt som den är lätt att fälla ihop. Dessutom är den utrustad med två ergonomiskt formade handtag vilket gör det lättare att kontrollera ljuset. För det andra är Profotos reflexskärmar designade med högkvalitativa tyger vilket gör den betydligt tuffare och tåligare än den genomsnittliga reflexskärmen.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.