Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Scrim kit för Cine Reflector

Profoto Scrim kit för Cine Reflector

Artikelnummer: 317154
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Scrim-kit från Profoto

Detta Scrim-kit i 4 delar från Profoto låter dig reducera ljuset i dina bilder, utan att påverka dess karaktär. De fyra skärmarna används med din Cine Reflector, och gör den mer mångsidig än tidigare. Paketet innehåller en skärmhållare, en väska att förvara utrustningen i, och fyra skrämar; full single Scrim, half single Scrim, full double Scrim och half double Scrim. 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.