Skapa ett mjukt och smickrande ljus med Profoto A1-tillbehör

Profoto Soft bounce till A1/A1X

Artikelnummer: 1035675
  • Soft Bounce är väldigt lätt, smidig att använda och fäller automatiskt upp sig
  • Magnetiska fäste gör soft bounce lättmonterad på Profoto A1/A1X
  • Fungerar ihop med Gel Kit, Wide lens och andra A1 ljusformare
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Soft bounce till A1

Soft Bounce för A1 är perfekt för att skapa ett mjukt och smickrande ljus eller i situationer där du inte kan eller vill studsa blixtljuset i taket eller när du vill ha ett mer riktat ljus än vad du får genom att studsa ljuset i taket eller en vägg.

Soft Bounce är väldigt lätt, smidig att använda och fäller automatiskt upp sig. Tack vare det magnetiska fästet monteras den snabbt och säkert på Profoto A1 och fungerar ihop med Gel Kit, Wide lens och andra A1 ljusformare.

Levereras med:

  • Soft Bounce till A1
  • Transportväska

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.