Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox HR Asymmetric 1,5x3,5' RF (45x110 cm)

Profoto Softbox HR Asymmetric 1,5x3,5' RF (45x110 cm)

Artikelnummer: 318974
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Profotos nya asymmetriska softboxar har en unik konstruktion. Ljuskällan är inte placerad i mitten, som i en standard softbox, utan i den övre tredjedelen av ryggen. Detta ger en bättre kontroll av ljusfördelningen. Funktionen är perfekt för porträtt- och modefotograferingar, där ljussättning av ansiktet är grundläggande. Men också perfekt för still life, där precision och kontroll krävs.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.