Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stripmask 7 cm för softbox RFi 1x3' (30x90cm)

Profoto Stripmask 7 cm för softbox RFi 1x3' (30x90cm)

Artikelnummer: 1005313
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stripmask för finjustering av ljus

RFi Stripmask 7cm från Profoto används för att skapa smalare högdagrar, och lämpar sig mycket väl när du har mycket detaljer i högdagrarna eller vill finjustera dina inställningar utan att behöva flytta på belysningen. Denna stripmask monteras på Softbox 1x3 (30x90cm) från Profoto.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.