Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Synkkabel för D1, B1 och B2 5 meter

Profoto Synkkabel för D1, B1 och B2 5 meter

Artikelnummer: 309344
279 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Synkkabel på 5 meter

Profoto 3,5 mm synkkabel med två 6,3mm uttag, för användning som adapter till ett 6,3mm uttag. Används för att ansluta två synkroniserade blixtenheter eller för seriekoppling. Passar blixtserierna B1, B2, ComPact, Acute2 och Acute3.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.