Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon EOS R5 – under utveckling

Canon utvecklar EOS R5

Senaste informationen om EOS R5:

Efter ytterligare ett technical announcement från Canon är vi mer spända än någonsin. Tidigare fick vi veta att EOS R5 kommer få stöd för 8K och nu vet vi att du kommer kunna spela in i 30fps på hela sensorytan, internt! Dessutom får du tillgång till Canons Dual Pixel CMOS AF i alla 8K-lägen vilket är riktigt trevligt. 

EOS R5 kommer också ha en otroligt avancerad autofokus när det kommer till djur. Kameran ska kunna känna igen, kroppsform, ögon och ansikten på såväl hundar som katter och fåglar.

Detta fick vi veta den 13 februari:

  • Filminspelning i 8K
  • Hög seriebildstagning på 12 bilder per sekund med mekanisk slutare och 20 bilder per sekund med elektronisk.
  • Bildstabilisering i kamerahuset som fungerar tillsammans med den optiska stabilisering från objektivet
  • Automatisk bildöverföring till "image.canon" som är deras nya cloudtjänst
  • Dubbla minneskortsplatser

Det kommer även utvecklas ett Canon RF 100–500mm f/4,5–7,1 L IS USM samt två nya telekonvertrar RF 1.4X och RF 2X

Passa på att förhandsboka kameran redan idag!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.